Hledáme PR manažer na 0,5 úvazku

pondělí, 07 srpen 2017 07:38

Výběrové řízení na PR manažera výcviku Učitel naživo

Výběrové řízení na manažera vzdělávacího programu Nadace Depositum Bonum

Výběrové řízení finanční a provozní srdcař Nadace České spořitelny a Nadace Depositum Bonum

Spolupráce s univerzitami, které připravují budoucí učitele, je pro nadační projekt Učitel naživo zásadní.

Hledáme projektového manažera a budoucího ředitele organizace Elixír do škol, který zajistí zřízení nové organizace a v ní bude dál rozvíjet a prosazovat vizi, formulovat a řídit strategii a budovat kapacity pro další růst a rozvoj Elixíru do škol. Více informací o projektu na http://www.nadacedb.cz/elixir-do-skol/region-centra.

Novým ředitelem Nadace České spořitelny je od 1. května 2017 Ondřej Zapletal, který je od 1. března 2017 také novým ředitelem Nadace Depositum Bonum. Zároveň mají obě nadace České spořitelny nově jednotnou správní a dozorčí radu.

Jaká je teplota vroucí vody či plamene svíčky - jsme si jisti, nebo nás to může stále překvapovat? Na tyto a mnohé další otázky si odpovídali učitelé navzájem na dílnách a přednáškách na čtvrtém ročníku celorepublikové konference pro učitele fyziky Elixír do škol v Hradci Králové.

Setkaní s panem profesorem Hejným

středa, 10 květen 2017 14:31

V únoru 2017 proběhlo setkání s panem profesorem Hejným a ředitelem H-Matu Tomášem Rycheckým se zaměstnanci České spořitelny a akci moderovala Klára Gajdušková, předsedkyně naší správní rady.

Nadace Depositum Bonum byla i v roce 2016 generálním partnerem ocenění Eduína 2016 za inovace ve vzdělávání. Hlavní ocenění získal studentský spolek Výluka a Mapa společenských stereotypů. Za dlouhodobý a systematický přínos vzdělávání byl oceněn profesor Jan Sokol.

Česká škola 21. století 2016

úterý, 15 listopad 2016 18:24

Čtvrtý ročník konference Česká škola 21.století se zaměřil na digitální věk.