Hledáme projektového manažera a budoucího ředitele organizace Elixír do škol

Hledáme projektového manažera a budoucího ředitele organizace Elixír do škol, který zajistí zřízení nové organizace a v ní bude dál rozvíjet a prosazovat vizi, formulovat a řídit strategii a budovat kapacity pro další růst a rozvoj Elixíru do škol. Více informací o projektu na http://www.nadacedb.cz/elixir-do-skol/region-centra.

Nadace Depositum Bonum, založená Českou spořitelnou, realizuje od roku 2013 projekt Elixír do škol, jehož součástí jsou regionální centra kolegiální podpory učitelů fyziky. Díky projektu má každý měsíc přes 500 učitelů fyziky možnost se scházet v 21 regionálních centrech v rámci celé ČR. Na setkáních se vzájemně inspirují a sdílejí zkušenosti, aby se děti mohly učit naplno a s radostí. Projekt dynamicky dorostl do fáze, kdy může existovat jako samostatná organizace s velkým potenciálem rozšiřovat se na další místa a do dalších oborů. Vzniká proto nová organizace.

Baví tě budovat nové věci? Máš elán a energii na rozdávání? Slovo “ne” pro Tebe není odpověď? Umíš naslouchat druhým, ale stejně tak umíš prosadit svou, když je to potřeba? Pak jsi náš člověk.

Co Tě čeká

• Zformulování vize a strategie organizace v návaznosti na dosavadní priority
  • Vybudování institucionálních kapacit nové organizace, včetně např. vytvoření organizační struktury a vytvoření projektových týmů
  • Nastavení finančního řízení
  • Komunikace s partnery
  • Každodenní běh organizace
  • Řízení týmu, který si sám/sama vybereš a postavíš

Co Ti nesmí chybět

• Zkušenosti s projektovým řízením
  • Leadership dovednosti
  • Zkušenosti s vedením lidí (aspoň 3 roky)
  • Zkušenost s finančním řízením
  • Schopnost vyjednávat
  • Zájem o dlouhodobou práci v neziskovém sektoru a zejména o oblast vzdělávání

Co Ti nabízíme

• Příležitost měnit svět českého vzdělávání k lepšímu
  • Možnost podílet se na programu s obrovským potenciálem
  • Práci s inspirativními lidmi
  • Spolupráce se špičkovými odborníky v oblasti vzdělávání
  • Dlouhodobou podporu ze strany Nadace Depositum Bonum
  • Odpovídající platové ohodnocení

Jak se přihlásit

• Do 12. 6. pošli na adresu katerina.mlckova@ext.csas.cz svůj strukturovaný životopis a krátký motivační dopis, proč bychom si měli vybrat právě Tebe.
  • Případné dotazy ohledně výběrového řízení odpoví Katka Mlčková: katerina.mlckova@ext.csas.cz, tel.: +420 724 498 787